Het boek 'Sir Anthony Van Dijck…sinds 1973' bevat foto's van het restaurant, uitgebreide interviews met de 3 chef-koks en eigenaars en korte interviews met 8 oud-medewerkers. Daarnaast geeft het boek de recepten van 15 gerechten prijs zoals de gemarineerde zalm met bieslook en limoen (die al 50 jaar op de kaart staat), krokante kalfszwezerik met paddenstoelen en peterseliecoulis of crème brulée. Ook wijn krijgt een plaats in het boek.

Het boek is te koop in het restaurant voor 49,50 euro.
We kunnen het boek in België ook thuis laten leveren, door 60.00 euro over te schrijven op rekeningnummer BE 21 2200 5550 0103 met vermelding van uw naam, telefoonnummer en juiste leveringsadres.
U ontvangt het boek binnen+/- 3 werkdagen.

Naast het boek is er ook een limited edition box. De vijftig genummerde exemplaren van dit collector's item bevat een kalender met daarop foto's van gerechten met hun receptuur, een aantal producten die in het restaurant zelf gemaakt zijn: een fles koffielikeur, een bokaaltje gelei van peren en rozemarijn en een bokaaltje pickels. Daarnaast zit in elke box een uniek, genummerd kunstwerk, geïnspireerd op het logo en de vloer in het restaurant van de jonge kunstenaar Yanic Nys. Enkele van zijn werken sieren ook het restaurant.

De box is te koop in restaurant voor 150 euro.

Boek