Blini van aardappel met zalm uit eigen rookoven
Geïnspireerd op het lievelingsgerecht van Nathan Van Echelpoel 2009 -Restaurant Nathan-
Skrei "demi-sel" in een cassolette van paddenstoelen
Gebraden parelhoenrollade met Porto
Tartiflette van Reblochon
- en/of -
Ijsgekoelde nougat met noten en citrus
4-gangen - € 59,00 pp
5-gangen - € 70,00 pp
Zowel 's middags als 's avonds kan u kiezen voor dit menu aan een vaste prijs. (per tafel, wijzigingen zijn mogelijk)
Suggestiewijn voor bij de kaas of het dessert
Frankrijk – Muscat de Beaumes de Venise 201 – Domaine de Durban
€ 9.00
Portugal - Moscatel Roxo 10 anos 2004 – Bachalhôa
€ 10,00
Elke middag (van dinsdag tot en met zaterdag) kan u genieten van een lunch
(voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
aan €45 pp.
Het lunchmenu is afhankelijk van de aanvoer van seizoenproducten.
Natuurlijk bieden we, naast het lunchmenu en het gastronomisch menu, een ruime keuze aan diverse seizoen getinte voor-, hoofdgerechten en desserts aan.
Onze kaart vindt u in het restaurant.