Gastronomisch menu
Zalm uit eigen rookoven, blini van aardappel en zure room
Goudbrasem met mousseline van schorseneren en “salsa verde”
Filet d’Anvers van kalf “zingara” met Madeira
Moinette malt et houblon met gelei van abdijbier
- en/of -
Bladerdeeg met banketbakkersroom en de eerste rabarber
4-gangen - € 64,00 pp
5-gangen - € 75,00 pp
Zowel 's middags als 's avonds kan u kiezen voor dit menu aan een vaste prijs. (per tafel, wijzigingen zijn mogelijk)
Suggestiewijn voor bij de kaas of het dessert
Frankrijk – Muscat de Beaumes de Venise 2021 – Domaine de Durban
€ 9.00
Frankrijk – Vendémaire Château Beaucassé 2018 – Alain Brumont
€ 10,00
Lunchkaart
Elke middag (van dinsdag tot en met zaterdag) kan u genieten van een lunch
(voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
aan €47,00 pp.
Het lunchmenu is afhankelijk van de aanvoer van seizoenproducten.
A la carte
Natuurlijk bieden we, naast het lunchmenu en het gastronomisch menu, een ruime keuze aan diverse seizoen getinte voor-, hoofdgerechten en desserts aan.
Onze kaart vindt u in het restaurant.