Terrine van lam met pistache, chutney van witloof
Asperges, "mi-cuit" van zalm en Noilly Prat
Piepkuiken in 2 bereidingen met jonge wortel en primeur bloemkool
Geitenkaas met flan van erwt en spek
- en/of -
"Kruidenkoek"-miserable met sorbet van rabarber
4-gangen - € 59,00 pp
5-gangen - € 70,00 pp
Zowel 's middags als 's avonds kan u kiezen voor dit menu aan een vaste prijs. (per tafel, wijzigingen zijn mogelijk)
Suggestiewijn voor bij de kaas of het dessert
Frankrijk – Muscat de Beaumes de Venise 201 – Domaine de Durban
€ 9.00
Portugal - Moscatel Roxo 10 anos 2004 – Bachalhôa
€ 10,00
Elke middag (van dinsdag tot en met zaterdag) kan u genieten van een lunch
(voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
aan €45 pp.
Het lunchmenu is afhankelijk van de aanvoer van seizoenproducten.
Natuurlijk bieden we, naast het lunchmenu en het gastronomisch menu, een ruime keuze aan diverse seizoen getinte voor-, hoofdgerechten en desserts aan.
Onze kaart vindt u in het restaurant.