Asperges met "mi-cuit" van zalm en blanke boter saus
Gebraden jong haantje, flan van erwt en saffraan
Geitenkaas uit eigen rookoven met auberginekaviaar
- en/of -
Kleine specerijen misérable, sorbet van rabarber en appelsien
4-gangen - € 59,00 pp 5-gangen - € 70,00 pp
Zowel 's middags als 's avonds kan u kiezen voor dit menu aan een vaste prijs. (per tafel, wijzigingen zijn mogelijk)
Suggestiewijn voor bij de kaas of het dessert
Frankrijk – Muscat de Beaumes de Venise 201 – Domaine de Durban € 9.00
Portugal - Moscatel Roxo 10 anos 2004 – Bachalhôa € 10,00
Lunchkaart
Elke middag (van dinsdag tot en met zaterdag) kan u genieten van een lunch (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) aan €45 pp.
Het lunchmenu is afhankelijk van de aanvoer van seizoenproducten.
A la carte
Natuurlijk bieden we, naast het lunchmenu en het gastronomisch menu, een ruime keuze aan diverse seizoen getinte voor-, hoofdgerechten en desserts aan.
Chef Jöran De Backer en gastvrouw Natalie Wuestenbergs maakten voor de vijftigste verjaardag van Sir Anthony Van Dijck een boek met verhalen en recepten.