Gastronomisch menu
Mousse van beenham met pickels
Lauwe asperges met “mi-cuit” van zalm
Blanquette van kalf met primeur groenten
Geitenkaas met gerookte amandel, chutney van appel
- en/of -
Mascarponetaart met citrus
4-gangen - € 62,00 pp
5-gangen - € 73,00 pp
Zowel 's middags als 's avonds kan u kiezen voor dit menu aan een vaste prijs. (per tafel, wijzigingen zijn mogelijk)
Suggestiewijn voor bij de kaas of het dessert
Frankrijk – Muscat de Beaumes de Venise 201 – Domaine de Durban
€ 9.00
Portugal - Moscatel Roxo 10 anos 2004 – Bachalhôa
€ 10,00
Lunchkaart
Elke middag (van dinsdag tot en met zaterdag) kan u genieten van een lunch
(voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
aan €47,00 pp.
Het lunchmenu is afhankelijk van de aanvoer van seizoenproducten.
A la carte
Natuurlijk bieden we, naast het lunchmenu en het gastronomisch menu, een ruime keuze aan diverse seizoen getinte voor-, hoofdgerechten en desserts aan.
Onze kaart vindt u in het restaurant.
Chef Jöran De Backer en gastvrouw Natalie Wuestenbergs maakten voor de vijftigste verjaardag van Sir Anthony Van Dijck een boek met verhalen en recepten.
Ontdek het boek